iPhone 6 Plus та 6S Plus Ремонт материнської плати (пайка)
від 400 грн
Залиште заявку і наш менеджер зв`яжеться з Вами у найближчий час

Ремонт материнської плати (пайка) на iPhone 6 PLUS у Луцьку

Материнська плата на iPhone 6 PLUS є складною, багатокомпонентною деталлю. Материнська плата - це основа будь-якої моделі даного смартфону, а її заміна є дуже дорогою процедурою. Вартість материнської плати може наближатися до вартості самого апарату. Вона відповідає за безліч функцій телефону, тому через її несправність у вас можуть виникнути проблеми із зарядкою акумулятора телефону, підключенням до Wi-Fi, відображенням сім-карти або iPhone 6 PLUS взагалі перестане включатися.
Якщо причина поломки iPhone 6 PLUS полягає у виході з ладу материнської плати, то існує два варіанти вирішення даної проблеми: заміна на нову або ж ремонт існуючої. Для власника апарату другий варіант є кращим, адже ремонт істотно дешевший, ніж повна заміна.
Причини виходу з ладу материнської плати можуть бути різними. Починаючи від механічних пошкоджень і закінчуючи відмовою окремих компонентів в материнській платі.
Даний тип ремонту фахівець виконує в спеціальній лабораторії і на спеціальному обладнанні. Щоб не допустити потрапляння на плату ніяких дрібних частинок, спеціаліст працює в чистій формі, а сама пайка відбувається в приміщенні з ультрафіолетовими лампами.