iPhone XS Max Заміна роз'єму живлення
900 грн
Залиште заявку і наш менеджер зв`яжеться з Вами у найближчий час

Заміна роз'єму живлення на iPhone XS Max у Луцьку

Ремонт роз’єму живлення на iPhone Чистка після вологи на iPhone XS Maxпотрібно проводити у випадку його пошкодження внаслідок падіння телефону чи потрапляння в роз’єм сторонніх предметів. Також роз’єму шкодить і волога, яка могла проникнути всередину корпусу.
Крім того, іноді причиною несправності роз’єму живлення є сама людина. Недбале від’єднання кабелю або підключення до пристрою неякісної китайської зарядки може значно йому нашкодити. Іноді iPhone Чистка після вологи на iPhone XS Max повністю перестає заряджатися, а в деяких випадках зарядка відбувається, тільки якщо встановити кабель в певне положення і не чіпати телефон до кінця цього процесу.
Звичайно, це зовсім не зручно, тому кращим рішенням буде ремонт роз’єму живлення. Переконатися в його несправності можна, якщо підключити до нього інший кабель, або перевірити той же самий кабель на іншому айфоні. Можливо, вийшов з ладу ваш кабель або адаптер. Тоді логічним вирішенням проблеми буде його заміна.
Але якщо телефон так і не почав заряджатися, то причина все ж в самому роз’ємі. Здійснювати його заміну власними руками категорично не рекомендується, адже є ризик ускладнення несправності.